Email marketing2018-06-29T13:05:55+00:00

Email marketing

Email marketing je vrsta direktnega marketinga, ki uporablja elektronsko pošto za prenos komercialnega sporočila produkta ali storitve vašega podjetja potencialnim ali aktualnim strankam. Elektronska pošta je odlično orodje za hitro, enostavno in ugodno doseganje vaših kupcev. Dovolite, da tudi vam pomagam ustvariti kampanjo.

email-marketing-certifikat

Prednosti email marketinga

Email marketing velja za najbolj efektivno in cenovno učinkovito spletno marketinško orodje v poslu. Storitve email marketinga so zelo ekonomične, o tem ni nobenega dvoma. Ne glede na to ali se ga lotite sami ali s pomočjo spletne oglaševalske agencije, je oglaševanje stotim ali tisočerim strankam preko elektronske pošte vsekakor cenovno precej ugodneje v primerjavi s tradicionalnimi metodami oglaševanja. Največja prednost email marketinga je v merljivosti rezultatov s pomočjo katerih izboljšujemo nadaljne kampanje.

Potek email kampanje

Vsake kampanje se lotim z natančno segmentacijo baze, zaključim pa s podrobno analizo.

email marketing segmentacija baze

Segmentacija baze

Segmentacija baze je zelo pomembna zato vam obstoječe ali nove baze uredim glede na zanimanja vaših naročnikov. V kolikor na spletni strani še nimate obrazca za prijavo na e-novice vam ga izdelam v skladu z GDPR uredbo.

email marketing namen kampanje

Namen kampanje

Ko so baze urejene določimo namen email kampanje. Glede na namen vam pripravim vsebino, slike, povezave in ustrezen CTA (Call to Action) oz. poziv k akciji. Email predloga bo prilagojena spletnim brskalnikom, tablicam in pametnim telefonom.

email marketing rezultati kampanje

Rezultati in poročilo

Ob koncu email kampanje vam posredujem vpogled v rezultate, ki smo jih dosegli, podrobno analizo in nasvete za še morebitne dodatne izboljšave prihodnjih kampanj. Preko A/B testov spoznamo vaše naročnike in njihove navade.

Primer iz prakse

Oglejte si primer elektronskega spročila v sklopu email marketing kampanje.

email marketing kampanja studio terčon

Bistvo poslovanja je zadovoljna stranka

S Studiom Terčon in lastnikom Borutom Terčonom sodelujemo že vse od njihove ustanovitve. Z njegovo pomočjo smo v zadnjih dveh letih prenovili celotno medijsko podobo podjetja. Borut skrbi za marketing podjetja (oglaševanje, vodenje Facebook strani, email marketing), za oblikovanje tiskovin ter njihov tisk. Izdelal nam je tudi spletno stran, ki je najmodernejša in hkrati najobsežnejša v naši branži na področju regije nekdanje Jugoslavije. Podjetje Rigo že 25 let raste in se kontinuirano uvršča med slovenske gazele. Zaradi tega pričakujemo od naših partnerjev enake lastnosti gazel: hitro in učinkovito delovanje, prilagodljivost, vedno sveže ideje in poštenost. In vse to so tudi Borutove lasnosti.

Samo Godnič, RIGO d.o.o.

Želite izvesti vašo email kampanjo?

Jih že izvajate a dobrih rezultatov ni od nikjer?
Ne čakajte, začnimo s konzultacijo!

POVPRAŠAJTE ME