Izdelava spletnih strani2018-07-12T07:40:31+00:00

Izdelava spletnih strani

Na voljo imate manj kot 5 sekund, da pridobite pozornost obiskovalcev na vaši spletni strani. Vaš posel je unikaten. Unikatna mora biti tudi vaša spletna predstavitev. Izdelava spletnih strani z jasnim ciljem – ustvariti edinstveno in privlačno spletno stran, ki bo pripomogla k rasti vašega podjetja ter vas postavila pred konkurenco. Vašo spletno stran bom izdelal s pomočjo najbolj priljubljenega odprtokodnega sistema na svetu.

izdelava spletnih strani

Kako pri meni poteka izdelava spletnih strani

Vsak projekt začnem s podrobno analizo, zaključim pa z natančnim testiranjem.

izdelava spletnih strani analiza

Analiza izdelave spletne strani

Izdelava spletne strani se začne s sestankom, kjer natančno določimo vaše cilje ter ciljne skupine. Zavedati se morate, da lahko le z natančno opredelitvijo naštetih subjektov dosežemo uspešen spletni nastop. S pomočjo analize določimo ključne besede, preverimo vašo konkurenco ter začrtamo strategijo vaše nove spletne strani. Svetujem vam pri izbiri ustrezne domene in spletnega gostovanja.

Oblikovanje spletne strani

Načrtovanju spletne strani sledi oblikovanje. Posvetim se izgledu oz. obliki spletne strani. Zelo pomemben dejavnik, ki ga je potrebno upoštevati pri oblikovanju je vaša ciljna publika. Za primer lahko vzamemo spletno stran, ki je namenjena najstnikom. Ta bo izgledala povsem drugače kot recimo tista, ki je namenjena finančnim institucijam.

izdelava spletnih strani proces razvoj

Razvoj in testiranje spletne strani

V tej fazi poskrbim za implementacijo CMS (content managment system) oz. sistema za urejanje spletne strani. Poskrbim, da spletna stran deluje hitro, jo prilagodim različnim napravam ter izvedem on-site optimizacijo. Sledi testiranje celotne funkcionalnosti, delovanje povezav, obrazcev, skript in ostalih elementov.

Vzdrževanje spletne strani

Ko je spletna stran izdelana in postavljena vas ne zapustim, ampak vam še naprej stojim ob strani ter skrbim za dodajanje nove vsebine, nemoteno delovanje in odpravljanje morebitnih napak. Priporočam vam tudi oglaševanje spletne strani s pomočjo Google oglasov ter družbenih omrežij s katerimi bomo poskrbeli, da vas bodo potencialni kupci lažje našli.

Zakaj sodelovati z mano

Nekaj razlogov zakaj mi zaupati izdelavo, optimizacijo in vzdrževanje spletne strani.

Počnem prave stvari

Zavezan sem k temu, da strankam predlagam pravilne stvari in ne stvari, ki bi mi prinesle največ denarja.

Transparentnost

Skozi celoten projekt spremljate potek dela. Pred vami ne bom skrival ničesar ter vas o vsem obveščal.

Kvalitetna storitev

Preden vam v roke predam spletno stran poskrbim, da vse deluje tako kot mora. Napake ne pridejo v poštev.

Cene

Moje cene so konkurenčne in poštene. Kar zahtevate, to dobite. Brez presenečenj in brez skritih stroškov.

Nekaj zadnjih projektov

Oglejte si kaj sem počel v zadnjem času.

Bistvo poslovanja je zadovoljna stranka

Borut je z neverjetno odzivnostjo in profesionalnostjo popravil obstoječo spletno stran in jo transformiral v novo, ki deluje brezhibno ter obiskovalcu predstavi naše storitve. Tiskal je tudi delovne zvezke in vizitke – v rekordnem času! Borut s svojim znanjem in inovativnimi idejami zaobjame vse potrebe sodobnega podjetnika. Izjemen pa je tudi po človečnosti, poštenosti in smislu za estetiko. Ponuja tehnološke rešitve in kar je izjemnega pomena, tudi redno kvalitetno podporo pri vzdrževanju orodij za spletno promocijo.

Elda Jercog, OMNIA-ARS

Potrebujete novo spletno stran?

Je vaša obstoječa spletna stran potrebna obnove?
Potem je skrajni čas, da začnemo sodelovati!

ZAČNIMO PROJEKT