O meni2018-07-20T09:40:08+00:00

Kdo je Borut Terčon

Borut Terčon je mlad in zagnan inženir oblikovanja, ki ustvarja v Klancu pri Komnu, majhni kraški vasici v neposredni bližini meje z Italijo. Uspeti v kraškem okolju ni enostavno – potrebna sta trdna volja in vztrajnost. Tako kot ga Kras na eni strani stalno opominja, da je potrebno za uspeh garati, ga na drugi strani nagrajuje s čudovito pokrajino in inspiracijo.

vsebinski marketing

Kljub mladosti je za Borutom že precej raznolikih delovnih izkušenj.

V vsak izziv se poda stoodstotno in se skuša iz njega kar se da največ naučiti ter postajati še boljši. Strankam nudi celovite digitalne rešitve saj se zaveda, da je iskanje različnih ponudnikov lahko zelo naporno, dolgotrajno in drago. Ukvarja se z oblikovanjem vseh vrst tiskovin ter njihovo pripravo za tisk. Zavezan je k čistosti in enostavnosti. Na področju spletnih rešitev nudi izdelavo spletnih strani, njihovo optimizacijo, vsebinski marketing, izvedbo email marketinških kampanj ter oglaševanje na družbenih omrežjih kot sta Facebook in Instagram.

Zelo ponosen je na dejstvo, da je postal vodilni izvajalec digitalnega tiska na rezane medije na območju Krasa in zamejstva.

borut terčon

Način dela

Borut se zaveda, da je bistvo poslovanja zadovoljna stranka, zato se ne glede na to ali gre za majhnega ali velikega naročnika, vsakemu posveti stoodstotno. Na področju digitalnih rešitev je potrebno biti ves čas hitro odziven, spremljati razvoj tehnologije, se prilagajati in znati prisluhniti.

V prihodnosti želi še naprej uspešno delati to kar najraje počne in sčasoma postati vodilni ponudnik, ki nudi celovite digitalne rešitve na področju Slovenije ter severo-vzhodnem delu Italije. Ima voljo, kraško trmo ter vztrajnost, ki mu bodo v prihodnje še naprej pomagale razvijati podjetje in razveseljevati njegove stranke.

 • Osredotočenost na rezultate
  Rezultati njegovega dela so mu enako pomembni kot plačilo, ki ga dobi za njihov doseg.

 • Navdušenost
  Ob koncu projekta je enako navdušen kot je bil na začetku.
 • Počne prave stvari
  Svojim strankam predlaga pravilne rešitve in ne tiste, ki bi mu prinesle največ denarja.
 • Odlična kvaliteta
  Delo opravi z odliko tudi takrat ko stranke tega ne vedo ali jim ni mar.
 • Odgovornost
  Zaveda se odgovornosti za uspešnost projektov ter gojenja odnosov s strankami.
 • Čast
  Svoje stranke tretira s spoštovanjem tudi takrat ko jih ni v bližini.

Bistvo poslovanja je zadovoljna stranka

S Studiom Terčon in lastnikom Borutom Terčonom sodelujemo že vse od njihove ustanovitve. Z njegovo pomočjo smo v zadnjih dveh letih prenovili celotno medijsko podobo podjetja. Borut skrbi za marketing podjetja (oglaševanje, vodenje Facebook strani, email marketing), za oblikovanje tiskovin ter njihov tisk. Izdelal nam je tudi spletno stran, ki je najmodernejša in hkrati najobsežnejša v naši branži na področju regije nekdanje Jugoslavije. Podjetje Rigo že 25 let raste in se kontinuirano uvršča med slovenske gazele. Zaradi tega pričakujemo od naših partnerjev enake lastnosti gazel: hitro in učinkovito delovanje, prilagodljivost, vedno sveže ideje in poštenost. In vse to so tudi Borutove lasnosti.

Samo Godnič, RIGO d.o.o.

Glede na to, da smo z Borutom že prej sodelovali pri drugih projektih smo ga povabili k sodelovanju za izdelavo našega kataloga. Oblikovanje in tisk kataloga smo mu zaupali zaradi njegove neverjetne odzivnosti ter hitre priprave željenih vzorcev. To se je na koncu pokazalo za pravo odločitev, saj je katalog izpadel odlično.

Karmen Pahor, ŠILES d.o.o.

Zavedamo se pomena dobro optimizirane spletne strani zato smo Borutu zaupali optimizacijo naše spletne trgovine ter vsebinski marketing. Rezultat dobro opravljenega dela je bil občutno večji obisk spletne trgovine in s tem posledično povečano število povpraševanj in nakupov.

David Pizzoni, TERMOPRO d.o.o.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

Bi mi radi zastavili kakšno vprašanje?
Povprašajte me, z veseljem vam odgovorim!

STOPIMO V KONTAKT