KREATIVNE DIGITALNE REŠITVE

Tiskarna Terčon

|

Počnemo prave stvari

Tiskarna Terčon je majhna digitalna tiskarna, zavezana k zagotavljanju visoko kakovostnih storitev grafičnega oblikovanja in digitalnega tiska.

Tiskarna je bila ustanovljena leta 2014. Osnovni dejavnosti podjetja sta digitalni tisk ter priprava tiskovin za tisk. Sčasoma je podjetje rastlo in postalo vodilno na področju digitalnega tiska na rezane medije na območju Krasa in zamejstva. Prelomno je bilo leto 2018, ko smo izvedli večji investiciji v najsodobnejši digitalni tiskarski stroj ter stroj za digitalno žlebljenje in izrezovanje embalažnega kartona. Zavedamo se, da je bistvo poslovanja zadovoljna stranka, zato se ne glede na to ali gre za majhnega ali velikega naročnika, vsakemu posvetimo stoodstotno. Med partnerji smo poznani kot izjemno odzivno, zanesljivo in srčno podjetje.

Odgovornost

Zavedamo se odgovornosti za uspešnost projektov ter gojenja odnosov s strankami.

Navdušenost

Ob koncu projekta smo enako navdušeni kot smo bili na začetku.

Čast

Svoje stranke tretiramo s spoštovanjem tudi takrat ko jih ni v bližini.

Način dela

Zavedamo se, da je bistvo poslovanja zadovoljna stranka, zato se ne glede na to ali gre za majhnega ali velikega naročnika, vsakemu posvetimo stoodstotno. Na področju digitalnih rešitev je potrebno biti ves čas hitro odziven, spremljati razvoj tehnologije, se prilagajati in znati prisluhniti.

V prihodnosti želimo še naprej uspešno delati to kar najraje počnemo in sčasoma postati vodilni ponudnik, ki nudi celovite digitalne rešitve na področju Slovenije ter severo-vzhodnem delu Italije. Imamo voljo, kraško trmo ter vztrajnost, ki nam bodo v prihodnje še naprej pomagale razvijati podjetje in razveseljevati naše stranke.

Zavedamo se, da je bistvo poslovanja zadovoljna stranka, zato se ne glede na to ali gre za majhnega ali velikega naročnika, vsakemu posvetimo stoodstotno.

Borut Terčon, CEO

FSC certifikat

Smo okolju prijazna tiskarna, saj uporabljamo materiale in tehnologijo, ki so v osnovi ”zeleni”. Tiskamo na papirje z oznako organizacije FSC (Forest Stewardship Council), ki podpira ekološko upravljanje gozdov. Ta papir izhaja iz umetno vzgojenega gozda, s tem pa ohranjamo prvobitne gozdove.

Partnerji

partner_rigo

Generalni zastopnik in serviser strojev za enoslojno rezanje polnega in valovitega kartona.

partner_konica_minolta

Generalni zastopnik in serviser strojev za digitalni tisk blagovne znamke Konica Minolta.

partner_fedrigoni

Proizvajalec visoko kakovostnih papirjev za uporabo v digitalnem ter offset tisku.

Bi nas radi kaj povprašali?

Pišite nam